We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN’ | HENDRX jeans

CHASIN’ lanceert de nieuwe Hendrx jeans voor Spring / Summer ’19! De Hendrx is een regular fit jeans van de beste jeanskwaliteit. De Hendrx blinkt uit in nieuwe, uitgewerkte wassingen: van licht- tot donkerblauwe jeans. Unieke details zijn de goed verwerkte marble wassingen.

CHASIN’ | HENDRX jeans collectie

De Hendrx collectie is ook weer van de partij in onze nieuwe jeans collectie! De wassingen van de nieuwe Hendrx spijkerbroeken bevatten weer lichtblauwe tot diep indigo kleuren, een aantal pracht exemplaren! De Hendrx is een regular fit. Perfect voor mannen die het lekker casual willen houden!

In de nieuwe Hendrx collectie zien we vooral de Hendrx Webster en Hendrx Seventy sterk binnen komen. De Hendrx webster is een donkere indigo jeans met een sublieme marble wassing. De Hendrx Seventy is een stuk minder donker van kleur, maar bevat ook de marble wassingen. Uiteraard zijn we onze jeans van vorig seizoen niet vergeten. Deze zijn zelfs extra verbeterd, speciaal voor jullie!

CHASIN’ | HENDRX jeans online kopen

Jouw favoriete Hendrx jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.