We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

CHASIN’ | LOGIC jeans

CHASIN’ lanceert de nieuwe LOGIC jeans voor Spring / Summer ’19! De Logic is een slim tapered fit jeans van de beste jeanskwaliteit. De Logic collectie springt eruit vanwege de wassingen, die echt een toevoeging zullen zijn aan je outfit. Daarnaast staat de Logic collectie er bekend om, dat de spijkerbroek gedraaide pijpen hebben. Met de nieuwe wassingen en technical details is de Logic ook echt een aanwinst voor iedere jeans-lover!

CHASIN’ | LOGIC jeans collectie

De Logic jeans hebben verschillende wassingen en zijn daarin ook zeker erg verbeterd. In de Logic collectie hebben we weer destroyed / repaired jeans, maar ook nette casuals met een toch wel opvallende wassing.

De nieuwe Logic Brush maakt zijn opkomst als eerste grijze jeans uit de Logic collectie. Met gedraaide pijpen en lichte destroyed details is deze spijkerbroek helemaal af. Natuurlijk zijn we de Logic Elton en de Logic North niet vergeten. Deze jeans zijn dit seizoen helemaal verbeterd, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete jeans!

CHASIN’ | LOGIC jeans online kopen

Jouw favoriete Logic jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.