Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

10 Products

 1. Ross.S Keens
  multiple colors
  Shorts
  69,95
 2. Ross.S Rugby
  Shorts
  69,95
 3. Ross.S Surrey
  Shorts
  69,95
 4. Ross.S Britton
  Shorts
  69,95
 5. Ross Surrey
  Jeans
  99,95
 6. Ross.S Walton
  Shorts
  69,95
 7. Ross Shin
  Jeans
  169,95
 8. Ross Kaiser
  Jeans
  139,95
 9. Ross Clink
  Jeans
  129,95
 10. Ross Sutton
  Jeans
  99,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

10 Products

back

CHASIN’ | ROSS jeans

CHASIN’ lanceert de nieuwe Ross jeans voor Spring / Summer ’19! De Ross is een tapered fit jeans van de beste jeanskwaliteit. De Ross blinkt uit in nieuwe, uitgewerkte wassingen: van licht- tot donkerblauwe jeans. Unieke details zijn de destroyed / repaired details en marble wassingen.

CHASIN’ | ROSS jeans collectie

Ook dit seizoen hebben we weer prachtige Ross jeans aan onze collectie kunnen toevoegen. De kleuren van de Ross lopen van fris lichtblauw tot diep indigo. De wassingen van marble tot stone en bleach wassingen. De spijkerbroeken zitten ontzettend comfortabel vanwege de tapered fit. Dit zijn echt spijkerbroeken voor mannen die liever niet te strakke broeken willen dragen, maar er wel strak uit willen zien!

De Ross Lorne is een echte eyecatcher. Met een marble wassing en kleuren die lopen van lichtblauw tot een wat donkere indigo grijze kleur, is deze jeans echt uniek geworden. Ook de Ross Surrey en Ross Clink zijn twee hele sportieve jeans die wij aan onze collectie hebben toegevoegd. Met of zonder destroyed details, de Ross blijft een highlight in onze collectie. Natuurlijk zijn de spijkerbroeken van vorig seizoen ook weer terug, helemaal verbeterd voor het nieuwe seizoen!

CHASIN’ | ROSS jeans online kopen

Jouw favoriete Ross jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.