Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

8 producten

 1. Ross Dow
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 119,95
 2. Ross Jupiter
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 109,95
 3. Ross Nison
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 119,95
 4. Ross King
  Jeans
  Speciale prijs 78,95 Normale prijs 119,95
 5. Ross Alver
  Jeans
  Speciale prijs 78,95 Normale prijs 99,95
 6. Ross Zaydon
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 99,95
 7. ROSS NAVY
  Jeans
  99,95
 8. Ross Zircon
  Jeans
  Speciale prijs 29,95 Normale prijs 99,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

8 producten

back

CHASIN' ROSS jeans voor heren

Onze collectie bestaat uit krachtige statements. ‘We do not make compromises’. Zelfs niet in de ROSS jeans collectie. De ROSS is een jeans met taps toelopende pasvorm, welke wij iedere keer weer zo comfortabel mogelijk maken. Net als onze andere stijlen, wordt ook in de ROSS jeans high quality stretch verwerkt. De ROSS is er voor de mannen die liever geen té strakke jeans willen dragen, maar er wel strak uit willen zien. Het zijn echte eyecatchers!

CHASIN' ROSS jeans collectie

Voor onze ROSS jeans collectie besteden we veel tijd en moeite met het selecteren van de juiste materialen. Elk jaar voegen we weer verschillende wassingen toe aan onze collectie. De wassingen lopen van marble tot stone en bleach wassingen. Onze kleurenreeks voor de ROSS jeans bestaat uit lichtblauw tot een donkere indigo jeans of een grijze jeans.

Unieke damaged en repaired details worden toegevoegd, zodat wij toch weer dat gevoel van een ‘worn’ look kunnen creëren. Maar zelfs zonder de damaged details, kan de ROSS jeans nog steeds worden gezien als een highlight in onze jeans collectie. Onze stijlen variëren van comfortabel en casual tot sportief. Afgewerkt met de iconische branding van CHASIN’, is de jeans helemaal af en klaar om gedragen te worden!

Heren kleding online kopen

Jouw favoriete artikel(en) uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je artikel(en) thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.