Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

1 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

1 Product

back

CHASIN' heren stripes tops

Strepen hebben rond 1958 de marine vertegenwoordigd, en sindsdien zijn stripes langzaam binnen de fashion wereld doorgedrongen. Gestreepte tees voegen zeker persoonlijkheid toe aan je outfit. Ze zijn zo dynamisch, omdat ze zowel overdag als ’s avonds gedragen kunnen worden. Deze stijl leent zich goed voor het creëren van een casual look. Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het dragen van een top met strepen, is dat de rest van je outfit vrij clean moet houden en niet moet overdrijven. In dit geval, less is more. Combineer bijvoorbeeld je gestreepte CHASIN’ t-shirt met een cleane chino en je hebt een nette outfit te pakken!

CHASIN' stripes collectie

In de CHASIN’ striped tees collectie, hebben we een groot assortiment. Allemaal in verschillende kleuren, zoals oranje, blauw, navy, rood, roze, zwart en wit. Ze zijn vrij eenvoudig te combineren, maar let op het feit dat het niet te overdreven hoeft te doen. Houdt je outfit clean en je bent klaar om te gaan! We hebben veel tijd en moeite besteed aan de details in de CHASIN’ gestreepte t-shirt collectie. Bij een aantal t-shirts zijn zelfs chestpockets toegevoegd en is bij een aantal stijlen een geborduurd Ch’ logo zichtbaar op de borst. Hierdoor heb je volop keus om de perfecte striped tee te vinden!

Heren kleding online kopen

Jouw favoriete artikel(en) uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je artikel(en) thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.