Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

14 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

14 Product

back

CHASIN' Zwarte & Grijze jeans

Zwarte en grijze jeans zijn tijdloos en passen eigenlijk in combinatie met elke top! De jeans in onze collectie variëren niet alleen tussen zwart en grijs, maar ook worden ze uniek door de speciale wassingen en technical details.

CHASIN' Zwarte en Grijze jeans modellen

In onze herencollectie van zwarte en grijze jeans zijn we weer erg veelzijdig gebleven en dus is er genoeg om uit te kiezen! Misschien ben je op zoek naar een zwarte jeans? Of toch een licht grijze? Deze zwarte en grijze jeans zijn terug te vinden in de series EGO, Iggy en Logic

CHASIN' zwarte en grijze jeans collectie voorjaar en zomer

Tijdens onze nieuwste collectie maken we onder anderen kennis met de Ego Colombo, Logic Brush, Iggy Holly en de Ego Sutton. De Ego Colombo en Iggy Holly zijn echt de zwarte en grijze jeans die qua kleur bijna tegen zwart aan zitten. Met extra destroyed details kan dit ontwerp dan ook zeker bijdragen aan het creëren van een toffe biker outfit! De Logic Brush is meer grijs en heeft vrij lichte destroyed details. De Ego Sutton is een licht grijze spijkerbroek met mooie stone, marble en bleach wassingen.

CHASIN' zwarte en grijze jeans online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.