Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

5 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

5 Product

back

CHASIN' skinny jeans voor heren

Dress like a rockstar! Onze CHASIN’ jeans collectie is altijd gevuld met verschillende stijlen en fits. CHASIN’ is altijd in beweging. Wij houden van uitdagingen en zoeken naar de nieuwste innovaties binnen de jeanswereld. We anticiperen op de snel veranderende wereld. Dat is waarom we streven naar de hoogste kwaliteit in denims en fits. Elk seizoen updaten we de skinny fit jeans, zodat we jou voorzien van een sterke line-up.

CHASIN' skinny fit jeans collectie

Onze skinny jeans collectie draait om de IGGY-serie. Dit jeansmodel heeft een strak boven- en onderbeen. Het kruis is iets wat verlaagd. Dit maakt de jeans extra comfortabel. Bovendien is de skinny jeans een fit waar veel stretch in zit. Een skinny fit jeans kent vaak een mix van katoen met een klein beetje elastisch materiaal voor een optimaal draagcomfort. Een skinny fit draagt heel goed bij aan het creëren van een hele toffe outfit. Combineer je CHASIN’ skinny jeans met een wijd T-shirt, comfortabele trui of een strak shirt. Dit zorgt echt voor een coole look!

In de CHASIN’ jeans collectie zie je dat we elk seizoen weer op de hoogte zijn van de laatste trends. Van wassingen tot gedetailleerde elementen als destroyed details. De wassingen lopen van lichtblauwe washed denims tot grijs en zwart. Ook zie je gebleekte wassingen terug in de skinny jeans collectie, dit geeft de spijkerbroek een gedragen look. Daarnaast zie je vele elementen zoals verschillende stiksels en gerafelde afwerkingen terug in de collectie, wat karakter geeft aan de denims.

Heren skinny fit jeans online kopen

Jouw favoriete skinny fit jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je artikel(en) thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.