Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

6 Products

 1. IGGY>EAST
  Jeans
  99,95
 2. Iggy Fondy
  Jeans
  109,95
 3. Iggy Holly
  Jeans
  Speciale prijs 79,95 Normale prijs 109,95
 4. Iggy Kelso
  Jeans
  Speciale prijs 69,95 Normale prijs 99,95
 5. IGGY HAZEL
  Jeans
  Speciale prijs 69,95 Normale prijs 99,95
 6. Iggy Nash
  Jeans
  Speciale prijs 79,95 Normale prijs 109,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

6 Products

back

CHASIN’ | skinny fit jeans

De CHASIN’ jeans collectie is altijd gevuld met allerlei fits en stijlen. Gezien CHASIN’ groot is in de jeanswereld, moeten we altijd weer goed up-to-date blijven. Elk seizoen krijgt onze jeans collectie dan ook een compleet nieuwe update, om zo altijd voorop te kunnen lopen!

CHASIN’ | skinny fit jeans collectie

Skinny fit jeans dragen heel goed bij aan het creëren van een gave outfit! De skinny fit is een fit waar veel stretch in zit. Een skinny fit jeans kent vaak een mix van katoen met een klein beetje elastisch materiaal voor een optimaal draagcomfort. De skinny jeans zijn vaak goed te combineren met een wijd t-shirt, goede trui of shirt.

De CHASIN’ skinny fit jeans collectie is terug te vinden in de Iggy-serie. In deze CHASIN’ collectie zie je nu bijvoorbeeld de Iggy Holly, Iggy Kelso en Iggy East. Allemaal tijdloze jeans en perfect te combineren.

CHASIN’ | iggy skinny fit jeans

De skinny fit jeans van Iggy komen elk seizoen weer aan bod. In de CHASIN’ jeans collectie zie je dat we elk seizoen weer op de hoogte zijn van de laatste trends. Van wassingen tot gedetailleerde elementen als destroyed details.

De Iggy Holly, een black en grey jeans met zware destroyed / repaired details. Ook zie je vele elementen zoals verschillende stiksels en gerafelde afwerkingen. De Iggy Kelso daarentegen is een licht blauwe skinny jeans. De jeans heeft vooral licht blauwe kleuren, maar hier tussen komen de blauwe indigo kleuren terug door de verschillende wassingen. De Iggy East is er eentje die elk jaar terug komt, met verbeteringen. De Iggy East is een destroyed / repaired, black en grey jeans. Ook zie je gebleekte wassingen terug in de broek, wat de spijkerbroek een gedragen look geeft.

CHASIN’ | skinny jeans online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.