Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

14 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

14 Product

back

CHASIN’ | hoodies

De inspiratie voor onze CHASIN’ heren hoodies is afkomstig van streetwear en urban looks. Zo zien we bijvoorbeeld veel colourblocks met logo carriers terug in onze hoodies, maar tegenwoordig zien we ook wat meer graphic prints!

CHASIN’ | hoodies collectie

Voor onze nieuwste collectie hoodies zijn we echt out-of-the-box gaan denken. In de nieuwste collectie zie je namelijk ook echt de graphic designs terug komen. Elke hoodie is op zichzelf uniek en dat variëren wij door gebruik te maken van verschillende kleurpaletten: navy, zwart, grijs, groen, bordeauxrood of blauw. Ook zorgen we voor diversiteit door een design te verwerken in het colourblock, zoals bijvoorbeeld een camodesign. De Delwood is een van de nieuwste hoodies bij CHASIN'. Met een grafische opdruk en tapings op de rug en een gedot design op de mouwen, maak je een gave indruk! Andere nieuwe aanwinsten in de collectie zijn de Clark Zip-Through, Darric Hood en de Benson.

CHASIN’ | hoodies online kopen

Jouw favoriete hoodie uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je hoodie thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.