Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

48 producten

Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

48 producten

back

CHASIN' heren jeans

CHASIN’ creëert kwaliteitsjeans voor mannen, geïnspireerd op de ‘can-do’ attitude van hedendaagse helden. Wij zijn gemotiveerd om een easy-going attitude en een gave lifestyle de wereld in te brengen. Onze missie is om voor elk seizoen de perfecte jeans te creëren. We proberen een eenvoudig, maar sterk statement te maken die de mentaliteit van CHASIN’ volledig belichaamt. Het zorgt voor een onmiskenbaar gevoel voor stijl in combinatie met draagbaarheid!

CHASIN' jeans collectie

Onze jeans collecties blijven fris en stijlvol door onze passie voor perfectie, kwaliteit, design en detail. De CHASIN’ jeans collectie bestaat altijd uit de heilige drie-eenheid in denim: stoffen, pasvormen en onze wassingen en afwerkingen. Wassingen zijn de finishing touch en geven karakter aan onze spijkerbroeken. Ons reeks aan wassingen loopt van destoyed jeans en lichtblauwe washed denims tot grijs en zwart. We houden van het ‘worn’ karakter, dus we zorgen voor de juiste detaillering voor elke stijl, voor elk seizoen. Hierdoor creëren we elk seizoen de beste line-up. Bovendien blijven we de game een stap voor!

CHASIN' jeans modellen

Onze fits weerspiegelen direct onze visie op jeans, waarbij we constant streven de lat hoger te leggen. Het iconische denim model van CHASIN’ is de EGO jeans. Deze slim-fit denim is voorzien van performance stretch, waardoor de jeans ontzettend comfortabel zit en de fit behouden blijft. Naast de EGO, zijn de populaire modellen de Ross en de Iggy, maar ook de Altra en de Ash maken hun opkomst. De Ross heeft een tapered fit en de Iggy juist een skinny fit. Hierdoor hebben we voor ieder een ideale pasvorm, welke nog eens goed te bekijken zijn in onze Jeans Guide.

De CHASIN’ jeans modellen worden elk seizoen voorzien van een update. Deze denims gaan met de tijd mee door onze keuze van het doek, wassing en de detaillering. Door de toegevoegde stretch zijn de spijkerbroeken extreem comfortabel. Alle jeans van CHASIN’ zijn in één oogopslag te herkennen aan de 3-piece Lotus pocket design, het gepatenteerde side-label en de uitgewerkte details.

CHASIN' Heren Jeans online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je artikel(en) thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.