Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

7 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

7 Product

back

CHASIN’ | slim fit jeans

De CHASIN’ jeans collectie is altijd gevuld met allerlei fits en stijlen. Gezien CHASIN’ groot is in de jeanswereld, moeten we altijd weer goed up-to-date blijven. Elk seizoen krijgt onze jeans collectie dan ook een compleet nieuwe update, om zo altijd voorop te kunnen lopen!

CHASIN’ | slim fit jeans collectie

De slim fit jeans is echt een oneindige fit. Het is een comfortabele fit die goed aansluit om je benen maar wel voor veel comfort zorgt. Bij CHASIN’ hebben wij hier meerdere varianten in: EGO, Carter en Crown. De jeans kennen ook weer een mix van katoen en elastisch materiaal voor een optimaal draagcomfort. Een slim fit jeans kan je eindeloos combineren. Het is echt een fit die past bij een veelzijdige kledingstijl, zowel street of casual tot iets netter. Van een wit t-shirt tot aan een shirt met een blazer. Wanneer je deze broek combineert met boots, dan rol je de pijpen op tot de rand. Draag je sneakers, dan rol je door tot vier centimeter boven de rand.

De CHASIN’ slim fit jeans collectie is terug te vinden in de Ego-serie, Carter-serie en de Crown-serie. In de Ego CHASIN’ collectie zie je nu bijvoorbeeld de Ego Logan, Ego Colombo, Ego Noble, Ego Vann en Ego New Raven. In de Crown-serie zien we dit jaar Crown Brad, Crown Night en Crown Rix. Alle jeans hebben hun eigen wassing en afwerkingen en zijn daardoor stuk voor stuk uniek. De Carter-serie heeft dit jaar ook goed uitgepakt met de Carter Wave, Carter Whales en de Carter Neal slim fit jeans.

De CHASIN’ slim fit collectie komt dus voor in de EGO, Carter en Crown serie. Dit maakt wel dat je ontzettend veel keuze hebt!

CHASIN’ | Ego slim fit jeans

De slim fit jeans van Ego komen elk seizoen weer aan bod. In de CHASIN’ jeans collectie zie je dat we elk seizoen weer op de hoogte zijn van de laatste trends. Van wassingen tot gedetailleerde elementen als destroyed details.

Wanneer je op zoek bent naar een goede blauwe jeans, kan je kijken naar Ego Noble, Ego Cobalt of Ego Crawford. Noble is echt een blauwe jeans die goed opvalt. De Ego Crawford is juist een wat lichtere blauwe broek, welke eigenlijk met elke top goed te combineren is. De Ego Blaidd is ook een vrij licht blauwe jeans, maar heeft als extra elementen destroyed / repaired details. Ben je juist op zoek naar een black en grey jeans? Dan kan je je vast goed vinden in de Ego Colombo of Ego Gris. De Gris is en licht grijze jeans met wat marble effecten. De Ego Colombo zit bijna tegen zwart aan. De jeans heeft verschillende destroyed / repaired details en een licht gebleekte wassing.

CHASIN’ | Crown slim fit jeans

De Crown is te verkijgen in o.a. de Crown Brad, Crown Night en Crown Rix. De Crown Brad is een blauwe jeans met een clean stijl. De licht grijze Crown Night is goed te combineren met allerlei typen outfits. Mocht je een donkere slim fit spijkerbroek zoeken dan is de Crown Rix wel wat voor jou.

CHASIN’ | slim jeans online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.