Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

44 producten

Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

44 producten

back

CHASIN’ Shorts voor Heren

Net als de jeans collectie kent de CHASIN’ shorts collectie het ware denim gevoel. De veelzijdigheid aan verschillende stijlen en materialen maken de CHASIN’ korte broeken uniek. Van denim shorts, tot chino korte broeken en cargo shorts. Ook jogger shorts horen hier tegenwoordig bij! De shorts zijn comfortabel met een ruig randje. Met een veelzijdigheid aan stijlen, kom jij ook zeker de zomer door!

CHASIN’ Shorts modellen

Met de nieuwste Iggy, Ego, Ross, Trigger, Fraser en Jogger slaat CHASIN’ echt haar slag! Voor een denim short kan je ruim uit de voeten met een Iggy, Ego en Ross. De Ross komt niet alleen voor in de denim short reeks, maar ook als non-denim doet dit model het goed. Voor andere casual non-denim short zien we de Trigger, Fraser en Jogger.

CHASIN’ Shorts collectie voorjaar en zomer

Om dit jaar goed van start te gaan met een goede short, zien we al gauw de Ego modellen voorbij komen zoals de Ego.S Sussex en de Ego.S Nantes. De Iggy is dit seizoen ook erg sterk met drie verschillende denim shorts, in wel drie verschillende kleursettings. De Iggy komt dit jaar met de Iggy.S Rowland, de Iggy.S Martel en de Iggy.S Corn. Last but nog least, de Ross modellen. Ook de Ross heeft drie verschillende kleuren. We maken de keuze niet makkelijk, nee. Maar dit betekend wel dat er voor ieder wat wils is! De Ross komt dit jaar met de Ross.S Walton, de Ross.S Rugby en de Ross.S Surrey.

Onder de non-denims zien we vier verschillende shorts, welke allemaal in twee of meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Zo zien we bijvoorbeeld de Ross.S Keens in de kleuren navy en wit. De Fraser.S King, een sportieve cargo shorts, is verwerkt in de kleuren navy en sand. Op zoek naar een goede aanrader voor een chino short? Kijk dan gauw naar de Trigger.S Bros. Deze short is zelfs in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk navy, sand en dusty green. Voor de echte lay-back mensen onder ons komen we dit seizoen met de Jogger.S Rida. Een fijne korte jogger, verkrijgbaar in de kleuren navy en grijs.

CHASIN’ Shorts online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.