Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

11 producten

 1. Ash Zinq
  Jeans
  99,95
 2. Crown Rix
  Jeans
  Speciale prijs 78,95 Normale prijs 109,95
 3. Ash Ecru
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 109,95
 4. Ross Dow
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 119,95
 5. Ross Jupiter
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 109,95
 6. ASH VOYAGE
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 109,95
 7. Ross Nison
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 119,95
 8. Ross Alver
  Jeans
  Speciale prijs 78,95 Normale prijs 99,95
 9. Ross Zaydon
  Jeans
  Speciale prijs 59,95 Normale prijs 99,95
 10. ROSS NAVY
  Jeans
  99,95
 11. Ross Zircon
  Jeans
  Speciale prijs 29,95 Normale prijs 99,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

11 producten

back

CHASIN’ | tapered fit jeans

De CHASIN’ jeans collectie is altijd gevuld met allerlei fits en stijlen. Gezien CHASIN’ groot is in de jeanswereld, moeten we altijd weer goed up-to-date blijven. Elk seizoen krijgt onze jeans collectie dan ook een compleet nieuwe update, om zo altijd voorop te kunnen lopen!

CHASIN’ | tapered fit jeans collectie

Tapered jeans zijn tijdloos en dragen goed bij aan het creëren van een toffe outfit! De tapered fit lijk vrij veel op de regular fit. Het enige verschil is dat bij een tapered fit de broek strak afloopt naar de enkels. Aan de bovenkant zijn ze hetzelfde en zit de tapered fit bij de bovenbenen dus vrij los. De tapered fit is dé perfecte oplossing voor de man die geen strakke broeken wilt dragen, maar er wel strak uit wilt zien!

De CHASIN’ tapered fit jeans collectie is terug te vinden in de Ross-serie. Hierin hebben we bijvoorbeeld de Ross Clink, Ross Surrey, Ross Lorne en de Ross Kaiser. Allemaal hetzelfde type, maar toch elk weer uniek!

CHASIN’ | ross tapered fit jeans

De tapered fit jeans van Ross komen elk seizoen weer aan bod. In de CHASIN’ jeans collectie zie je dat we elk seizoen weer op de hoogte zijn van de laatste trends. Van wassingen tot gedetailleerde elementen als destroyed details.

In de Ross-serie zul je dit seizoen veel blauwe jeans terug zien. De Ross Surrey is vrij basic, wat de jeans erg makkelijk maakt om te combineren. De Ross Clink komt eigenlijk qua kleur erg dicht in de buurt bij de Ross Surrey. De Ross Clink heeft echter nog een extra’tje, de destroyed / repaired details. De Ross Lorne is een stuk donkerder van kleur en heeft onder anderen een marble en bleached wassing gehad.

CHASIN’ | tapered jeans online kopen

Jouw favoriete jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator

.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.