Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

15 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

15 Product

back

CHASIN’ | tapered fit jeans

De CHASIN’ jeans collectie is altijd gevuld met allerlei fits en stijlen. Gezien CHASIN’ groot is in de jeanswereld, moeten we altijd weer goed up-to-date blijven. Elk seizoen krijgt onze jeans collectie dan ook een compleet nieuwe update, om zo altijd voorop te kunnen lopen!

CHASIN’ | tapered fit jeans collectie

Tapered jeans zijn tijdloos en dragen goed bij aan het creëren van een toffe outfit! De tapered fit lijk vrij veel op de regular fit. Het enige verschil is dat bij een tapered fit de broek strak afloopt naar de enkels. Aan de bovenkant zijn ze hetzelfde en zit de tapered fit bij de bovenbenen dus vrij los. De tapered fit is dé perfecte oplossing voor de man die geen strakke broeken wilt dragen, maar er wel strak uit wilt zien!

De CHASIN’ tapered fit jeans collectie is terug te vinden in de Ross serie. Hierin hebben we bijvoorbeeld de Ross Alver, Ross Jupiter, Ross Navy en de Ross Dow. Allemaal hetzelfde type, maar toch elk weer uniek!

CHASIN’ | ross tapered fit jeans

De tapered fit jeans van Ross komen elk seizoen weer aan bod. In de CHASIN’ jeans collectie zie je dat we elk seizoen weer op de hoogte zijn van de laatste trends. Van wassingen tot gedetailleerde elementen als destroyed details.

In de Ross-serie zul je dit seizoen veel blauwe jeans terug zien. De Ross Navy is vrij basic, wat de jeans erg makkelijk maakt om te combineren. De Ross Dow is qua kleur een stuk lichter blauw dan de Ross Navy. De Ross Dow heeft echter nog een extra’tje, de destroyed / repaired details. De Ross Alver is een stuk donkerder van kleur en heeft onder anderen een marble wassing gehad. Voor spijkerbroeken van allerlei soorten fits kun je onze complete heren jeans collectie checken.

CHASIN’ | tapered jeans online kopen

Jouw favoriete heren tapered fit jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.