Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

111 producten

Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

111 producten

back

CHASIN' heren t-shirts

Ons motto ‘Lust For Jeans’ zie je terug in het ontwerp van alle CHASIN’ T-shirts. De creativiteit en passie van onze designers voor denim zorgen voor een topcollectie CHASIN’ tees waarin performance jeanswear de boventoon voert. Elk seizoen streven we naar de perfecte collectie door nieuwe, sterke stijlen toe te voegen. Combineer je T-shirt met een mooie jeans of een coole jacket en je outfit is klaar!

CHASIN' t-shirts collectie

De CHASIN’ T-shirt collectie bestaat uit een reeks verschillende tees, met elk een ander uiterlijk. Onze kleurpaletten gaan van wit naar army, rood, bordeaux, navy, zwart en grijs. We bieden zelfs seizoensgebonden kleuren aan om jou helemaal de zomer of winter door te helpen! Daarnaast hebben we voor elk seizoen wat klaar hangen. Voor in de warmere maanden hebben we een geruime keuze aan t-shirts en basics. Voor de wintermaanden nemen de longsleeves de overhand.

Zoals bekend, houden we bij CHASIN’ van de worn looks. Daarom hebben we een aantal stijlen voorzien van bleached wassingen. Ook all-over prints mogen niet ontbreken in onze collectie, net als stripes en camouflage prints. Ook hebben we voor dit seizoen nieuwe t-shirts toegevoegd met de laatste trends. Zo zien we de, een t-shirt met verschillende colourblocks en logo carriers dit seizoen veelvuldig terug komen. De zogeheten longfits zijn ook terug te vinden in de CHASIN’ t-shirts collectie. Draag deze long tees bijvoorbeeld in combinatie met een stoere bomber of onder een CHASIN’ vest voor de koudere dagen. Bovendien zul je diverse t-shirts met een crewnecks of bijvoorbeeld V-halzen in onze T-shirts vinden, zodat er een breed scala is om uit te kiezen.

Heren kleding online kopen

Jouw favoriete artikel(en) uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je artikel(en) thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.