Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

12 producten

 1. Hendrx Salt
  Jeans
  129,95
 2. Hendrx Elm
  Jeans
  119,95
 3. 109,95
 4. 109,95
 5. HENDRX LOYD
  Jeans
  99,95
 6. HENDRX BOND
  Jeans
  99,95
 7. 99,95
 8. HENDRX>SACO
  Jeans
  99,95
 9. 119,95
 10. Crown Raz
  Jeans
  109,95
 11. Crown Blast
  Jeans
  109,95
 12. Crown Rix
  Jeans
  109,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

12 producten

back

CHASIN' regular fit jeans voor heren

Dress like a hero! Onze CHASIN’ jeans collectie is altijd gevuld met verschillende stijlen en fits. CHASIN’ is altijd in beweging. Wij houden van uitdagingen en zoeken naar avonturen. We anticiperen op de snel veranderende wereld. Dat is waarom we streven naar de hoogste kwaliteit van jeans en fits. Elk seizoen krijgen onze regular fit jeans een update, om zo altijd voorop te kunnen lopen! Hierdoor voorzien we jou van een ongelooflijke reeks regular fit jeans.

CHASIN' regular fit jeans collectie

De CHASIN’ regular fit jeans collectie is terug te vinden in de HENDRX-serie. Als je voor comfort gaat, is onze regular fit ideaal. De fit heeft een breed bovenbeen en een recht onderbeen. Een regular fit jeans is slechts een van de fits die jij niet in je kledingkast mag missen. Het is een traditionele pasvorm en gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een basic t-shirt, shirt of basic sweater. Zorg er echter wel voor dat je geen kleding draagt die te wijd is.

Onze HENDRX serie vindt meer het denim gevoel in de donkerdere kleuren. Met reeksen van diep indigoblauw tot donker indigoblauw en bijna zwart. Ook zijn de bekende wassingen als stone en marble wassingen weer toegepast op onze jeans. Ook gedetailleerde elementen als destroyed details zul je terug vinden de collectie. Kortom, de CHASIN’ regular fit jeans kan je eigenlijk niet missen in je kledingkast.

Heren kleding online kopen

Jouw favoriete artikel(en) uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je artikel(en) thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.