Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

3 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

3 Product

back

CHASIN’ | IGGY jeans

CHASIN’ lanceert de nieuwe IGGY jeans voor Spring / Summer ’19! De Iggy is een skinny fit jeans van de beste jeanskwaliteit. Hij blinkt uit in nieuwe, uitgewerkte kleuren en wassingen. Van lichtblauw tot donkerblauw en zwarte jeans kleuren, en van marble wassingen tot stone wassingen. Ook de destroyed / repaired details zijn weer sterk aanwezig in de nieuwe collectie.

CHASIN’ | IGGY jeans collectie

De Iggy jeans hebben ook een vernieuwing ondergaan. De Iggy is een skinny fit jeans met extra stretch stof. Daarnaast is de Iggy in stijlen erg divers. Van een casual broek die eigenlijk overal bij te dragen is, tot een biker-look!

De Iggy Holly lijkt in veel opzichten op de Iggy East van vorig seizoen. Toch zit er zeker verschil in. De Iggy Holly is wat subtieler en heeft wat minder heftige vervagingen. Ook de Iggy Kelso maakt een sterke binnenkomst. De Iggy Kelso is een subtiele, lichtblauwe jeans. De jeans heeft donkere stiksels en daarbij een marble wassing gekregen. Dit draagt bij aan een gedragen look, wat je outfit helemaal af kan maken!

CHASIN’ | IGGY jeans online kopen

Jouw favoriete Iggy jeans uit de CHASIN’ collectie gevonden? Deze bestel je online, veilig en gemakkelijk in de officiële CHASIN’ webstore. Je kunt je jeans thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een CHASIN’ winkel. Check daarvoor onze Store Locator.

Het artikel is toegevoegd aan jouw winkelmandje.